Poduzeće “Darojković d.o.o.” je obiteljsko poduzeće koje posluje od 1993. godine, tijekom kojih se bavi organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, te najmom autobusa, od učeničkih i maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, preko hodočašća sve do dalekih putovanja. Prijevoznička tvrtka je hrvatska turistička agencija, te prijevozno poduzeće sa sjedištem u Brckovljanima. Sigurna usluga, kvaliteta i fleksibilnost, stručno znanje i ljubaznost zaposlenih razlog su zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama, kao i mogućnost kreiranja putovanja prema klijentovim željama i potrebama.

Poduzeće je kroz godine napredovalo, neprestanim ulaganjem u novi vozni park, nudeći različite kapacitete autobusa i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika. Samim time smo danas u mogućnosti klijentima ponuditi visoko turističke i turističke autobuse za potrebe povremenog i organiziranog prijevoza. Poduzeće doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu, a što potvrđuje i sve veći broj zadovoljnih klijenata i putnika.

Autobusima vip classe, prijevoze se obično klijenti koji zahtijevaju najmodernije i najnovije autobuse s vrhunskom opremom za potrebe svojih poslovnih partnera, turiste koji zahtijevaju i traže vrhunsku uslugu, te su za nju u stanju i izdvojiti veću količinu novca. Najbolji pokazatelj kvalitete naših autobusa, jest i činjenica da su za potrebe posjeta predsjednika Busha hrvatskoj 2008. godine, odabrani naši autobusi vip class, za prijevoz predsjednikovog osiguranja i pratećeg osoblja. Također, možemo naglasiti da su se našim autobusima prijevozili mnogobrojni klijenti prepoznatljivih tvrtki, farmaceutskih industrija, hrvatske vojske, časnika, političara, doktora, veleposlanika i niz drugih.

Među prvim prijevoznicima iz hrvatske uspostavili smo suradnju sa stranim partnerima koji dovode klijente s dalekog istoka (Kina, Tajvan, Koreja) nudeći im uslugu prijevoza putnika na tzv. „balkanskim turama” – od Rumunjske, Bugarske, Makedonije, Srbije i Crne gore, preko Bosne i Hercegovine, Hrvatske, pa do Slovenije. Ta se suradnja i dalje nastavlja i širi koristeći naše usluge sve više, što je pokazatelj međusobnog poštovanja i povjerenja , kao i najvažnijeg čimbenika, a to je zadovoljstvo našim uslugama.

Unazad nekoliko godina poduzeće intezivno radi i surađuje s nekoliko inozemnih turoperatora iz Azije (Kina, Koreja, Japan), Afrike, Austrija, Španjolska, Mađarska, Slovenija za koje vrši prijevoz na turističkim turama u Hrvatskoj i inozemstvu. Poduzeće danas ima zaposleno preko 25 djelatnika, ima na raspolaganju 2 kombija, te 26 autobusa, te turističku agenciju i poslovnicu u Brckovljanima. Vozači su visoko kvalificirani s puno radnog iskustva, govore engleski jezik, te se profesionalno i ljubazno odnose prema klijentima i putnicima.

Najzastupljenija marka autobusa su “Setra i Mercedes”, te od visokoturističkih izdvaja se model Setra 415 HD top class, te Mercedes-travego.

Vizija – postati jedna od vodećih prijevoznih i turističkih poduzeća u Hrvatskoj, nudeći vrhunsku i kvalitetnu uslugu, te ravnopravan položaj u društvu najboljih i dostizanje svjetskih standarda u prijevozu putnika i turizmu.

Misija – poduzeća Darojković d.o.o. je pratiti svjetske trendove i u skladu s njima razvijati svoju uslugu i modernizirati svoja prijevozna sredstva. Misija je osigurati dugoročno zadovoljstvo klijenata poštujući njihove želje i nudeći vrijednost koju i očekuju: kvalitetan i moderno opremljen prijevoz, pružajući sigurnost i udobnost putnicima, te ljubaznost i znanje osoblja. Zbog toga se pruža prilika svim zaposlenicima da razvijaju i usavršavaju svoje vozačke sposobnosti diljem Europe. Također, misija je i ostvariti zadovoljavajuće poslovne rezultate uz povećanje vrijednosti uloženog kapitala, te uloženog vremena i truda. Dok korisnici vraćaju povjerenje koristeći ponovno usluge našeg poduzeća.

Svoju misiju Darojković d.o.o. ostvaruje stručnim radom, istraživanjem, razvojem i unaprijeđenjem usluga, metoda i postupaka u procesima rada i poslovanja, s ciljem zadovoljenja potreba klijenata , zaposlenih i društva u cijelini.

Primarni ciljevi podzeća su zadovoljenje potreba klijenata (stabilno pružanje usluga, pristupačne cijene i odgovarajuću kvalitetu) i zaposlenih ( njihovih očekivanja glede priznanja, profesionalnog zadovoljstva i osobnog usavršavanja). Ukupna strategija orijentirana je ka postizanju ovih ciljeva.

Naziv firme: Darojković d.o.o.
Adresa sjedišta: Matije Kralja 12c, Brckovljani
Adresa ureda: Matije Kralja 12c, Brckovljani
Upis u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
Godina osnivanja: 1993.
MB: 00241393
OIB: 92317065065

Darojković d.o.o.

Bavimo se organizacijom izleta i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, te najmom autobusa.

2024 © DAROJKOVIĆ D.O.O. | SVA PRAVA PRIDRŽANA