Fužine i Opatija – Jednodnevni izlet

0
Cijena
Od€26
Cijena
Od€26
The tour is not available yet.

Rezerviraj

Dodaj na listu želja

Adding item to wishlist requires an account

65
Max broj putnika : 70

POLAZAK : 20.04.2024.

Posjetite Fužine, najčarobniji grad Gorskog Kotara, uživajte u divnoj prirodi i šetnji uz jezero Bajer i oduševite se Opatijom bajnom, biserom Kvarnera…

Plan puta

Okupljanje grupe u 06:45h na južnom ulazu  Zagrebačkog Velesajma. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.00h prema FUŽINAMA, naselju smještenom u središnjem djelu Gorskog Kotara, okruženim slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Slijedi ugodna vožnja kroz zeleno srce Hrvatske koje u zimskim mjesecima izgleda posebno idilično – Gorskog Kotara. Po dolasku u Fužine, zajednička šetnja uz pratitelja grupe i slobodno vrijeme za vožnju jezerom, šetnju uz jezero BAJER, za kavu ili kolač. Okupljanje grupe i odlazak prema OPATIJI, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA). Slobodno vrijeme za individualne programe (šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima). Okupljanje grupe u 18:00h, te polazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja prema Zagrebu, a planirani dolazak na mjesto polaska je u večernjim satima.


CIJENA PO OSOBI: 26,00 EUR

VAŽNO:
U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
– da za ulazak u odabranu destinaciju budu uvedene mjere poput obveznog testiranja na Covid-19 prilikom ulaska u zemlju ili karantene za državljane Republike Hrvatske,
– obveze samoizolacije/karantene prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije,
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, voditelja putovanja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 30

STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI, DUGO SELO , SESVETE,  DUBRAVA , VELESAJAM 

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.

Darojković d.o.o.

Bavimo se organizacijom izleta i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, te najmom autobusa.

2024 © DAROJKOVIĆ D.O.O. | SVA PRAVA PRIDRŽANA