Shopping u Grazu

0
Cijena
Od€20
Cijena
Od€20
The tour is not available yet.

Rezerviraj

Dodaj na listu želja

Adding item to wishlist requires an account

91
Max broj putnika : 70

Polazak autobusa u 7:00 sati ispred južnog ulaza na Zagrebački velesajam. Vožnja kroz Sloveniju do Austrije.

Dolazak u Graz – glavni grad pokrajine Štajerske.
Prilikom dolaska u Graz autobus stane u trgovačkom centru Seiersberg. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe do 13:30.

U 14:30 sati autobus kreće u centar grada do Opere, odakle je i povratak u 17:30.

(Ako netko želi ostati u shopping centru SEIERSBERG do povratka, može, ali mora to najaviti vozaču )

Po dolasku u grad, preporučujemo kraći razgled i šetnju starogradskom jezgrom: OPERA – LANDHAUS – GLAVNI TRG (HAUPTPLATZ) – GRADSKA VIJEĆNICA, te šetnja do mostova na rijeci Muri gdje imate priliku vidjeti MURINSEL – jedno od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar i kavanu te KUNSTHAUS – futurističkih građeni Muzej suvremene umjetnosti. Predlažemo šetnju do tvrđave Schlossberg odakle se pruža prekrasan pogled na grad. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak za Zagreb u 17:30 iz centra Graza.

Dolazak u Zagreb u večernjim satima ( oko 21:00 h)

DODATNE STANICE POLASKA: BRCKOVLJANI 06:00 / DUGO SELO 06:10 / SESVETE 06:25 / DUBRAVA OKRETIŠTE 06:35 /VELESAJAM 07:00 / HOTEL ANTUNOVIĆ 07:15

CIJENA :  samo 20,00€ 

CIJENA UKLJUČUJE:

– prijevoz visoko turističkim autobusom na navedenim relacijama
– troškovi organizacije i priprema putovanja

PRIJAVE I INFORMACIJE: PONEDJELJAK – PETAK od 09:00 – 17:00 sati

*NAPOMENA: Najmanji broj prijavljenih putnika jest 30. U slučaju manjeg broja organizator ima pravo povisiti cijenu putovanja ili otkazati navedeno putovanje.

Za ovo putovanja vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” agencije “Darojković d.o.o.” koje možete preuzeti na web stranici ili zatražiti od djelatnika

DODATNE NAPOMENE:.

PRIJAVE SE VRŠE PUTEM MAILA ILI OBRASCA ZA UPIT. ODGOVOR I DALJNJE UPUTE ŠALJEMO MAILOM, PA LJUBAZNO MOLIMO DA PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU BUDUĆI DA KOD NEKIH PRUŽATELJA USLUGA ODGOVORI ODLAZE U SPAM.

– Uplatom izleta potvrđujete da ste pročitali program izleta, posebne napomene i da ispunjavate zdravstvene, fizičke i tehničke preduvjete za sigurno sudjelovanje.

PRIGOVORI SE PRIMAJU PISMENIM PUTEM NA MAIL: info@darojkovic.hr   ILI OSOBNIM DOLASKOM U AGENCIJU

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.

Darojković d.o.o.

Bavimo se organizacijom izleta i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, te najmom autobusa.

2024 © DAROJKOVIĆ D.O.O. | SVA PRAVA PRIDRŽANA